Offerte

Hier kunt u een offerte aanvragen.

nieuws

12 oktober 2011

Interview Paul Verhoeven met als achtergrond green screen

Tijdens het filmfestival was Paul Verhoeven in Vlissingen. Voor zijn filmproject moest een interview opgenomen worden. Kijk hier naar de resultaten.4 augustus 2013

Aanschaf Midas Pro2C

Waar andere bedrijven van kunnen dromen, hebben wij aan kunnen schaffen, naast de Digedesign Venue profile, nu ook een Midas PRO2C. Voor die mensen die niet weten wat dit is, één van de best klinkende digitale mengtafels.  Festivals hoeven echt niet naar de Randstad te gaan voor goed en betaalbaar geluid, het is ook in Zeeland verkrijgbaar.


20 februari 2011

Alcons VR12

Om ook de grotere festivals aan te kunnen, hebben wij enorm geïnvesteerd in goede monitors voor op het podium. In Zeeland blijven we voorop lopen in professioneel geluid. Deze door de versterker gecontroleerde monitors geven een perfect geluid voor iedere veeleisende artiest.

12 februari 2014

Beleggen International

Beleggen International is de maandelijkse talkshow van de ING bank met Wilfred Genee.

Wij faciliteren de multicameraset, geluid, en een deel van de techniek, cameramensen en een geluidsman voor deze show. 

Er zijn ook al heel wat afleveringen gemaakt in het ING hoofdgebouw in Den Haag. Hieronder zijn een aantal afleveringen te bekijken !

25 april 2011

Brian May ontvangt Eddy Christiani Award

Afgelopen zaterdag ontving Brian May in het Arsenaaltheater de Eddy Christiani Award, de enige electrische gitaarprijs ter wereld. Eerdere winnaars waren ondermeer Jan Akkerman, Leendert Haaksma en Steve Lukather. Een aantal winnaars speelden in het voorprogramma.  Daarna was het de beurt aan Van Velzen om een show weg te geven. Hij begon met "Save Me" van Queen en na een aantal van zijn eigen nummers kwam hij bij "Don't stop me now" Tijdens dit nummer kwam Brian May op om de solo te spelen. Daarna speelde Brian May nog een solopartij zonder begeleiding en "Ty Your Mother Down" met Van Velsen. Wij verzorgden geluid en beeld voor deze Award uitreiking.

26 november 2012

Contacta 2012

De Contacta 2012 is weer achter de rug. Voor het Walcherenplein hebben wij weer de standbouw mogen leveren. Joost liep er rond met de draadloze steadycam.

foto: Jan Bart Bakker.

1 september 2012

DCP

Door de steeds grotere vraag naar conversie van DCP's hebben wij software aangeschaft om DCP's te kunnen bekijken. Wij kunnen nu ook de DCP's checken voordat ze naar de bioscoop gaan.

10 september 2011

DCP conversie van DOREMI

Vanaf nu kunnen wij uw trailer of film vanuit Final Cut Pro naar DCP exporteren. DCP staat voor Digital Cinema Package.

Het is dan mogelijk om uw film of trailer in bioscopen in fullHD, 5.1surround weer te geven. In Goes hebben wij een surround studio met speciale surround plug ins voor optimale weergave. Circádâ, de film van Rob Maaskant die tijdens FBTS in premiere gaat, is bij ons surround afgemixed en naar DCP omgezet.

10 augustus 2012

De Weverij

In opdracht van Stichting de Weverij, stichting Renesse en Zeeuwland hebben wij de licht- en geluidsapparatuur mogen leveren en installeren voor de Weverij, een prachtige nieuw theater in Zierikzee. De voorkeur ging uit naar een actief geluidssysteem en wij hebben hiervoor een systeem geleverd van Sound Projects.

foto:Joop van Houdt

1 juni 2010

Digedesign Venue Profile

Na vele demo's hebben wij besloten een Digedesign Venue Profile aan te schaffen. Vooral het gebruik van studio plug-ins gaf ons de doorslag.

9 april 2013

Duurzaamheidstreven

Als bedrijf hebben wij de intentie maatschappelijk verantwoord te ondernemen.  Onze goede reputatie, een prettig werkklimaat en een gezonde bedrijfsvoering zorgen ervoor dat wij innovatiever en kwalitatief beter zijn geworden.Onze focus licht op drie punten. Voor ons personeel proberen wij een creatieve speelplek te organiseren met een enorme persoonlijke vrijheid. Ze hebben er lol in en dat is ons heel wat waard. Verder hebben non profit organisaties bij ons een stapje voor. Als het mogelijk is, geven wij voor hun graag een stuk extra korting en tenslotte kijken wij naar het energieverbruik. Waar mogelijk zullen wij bij nieuwe mogelijkheden in investeringen rekening houden met duurzamer oplossingen. M.b.t. licht bijvoorbeeld, hebben wij dit jaar enkel geïnvesteerd in LEDlicht. Ons bedrijfspand hebben wij dit jaar laten toetsen op energieverbruik en daar waar mogelijk was, hebben wij energiebesparende maatregelen getroffen. Samen met de betrokkenheid van ons personeel stimuleren wij hiermee de positieve effecten in onze bedrijfsactivitieiten.

24 mei 2014

Four Freedoms Awards 2014

Op zaterdag 24 mei 2014 werden de Four Freedoms Awards uitgereikt in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Dit alles in het bijzijn van onder andere  Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Prinses Beatrix, Prinses Margriet, Premier Mark Rutte en vele andere hoogwaardigheids bekleders.

De Awards worden om het jaar in Middelburg uitgereikt door de Roosevelt Foundation. Elk ander jaar vind deze ceremonie in New York plaats.
Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt aan personen die zich sterk hebben gemaakt voor de Vier Vrijheden die President Roosevelt verkondigde in zijn historische speech voor het Amerikaanse congres op 6 januari 1941. 
Dit jaar ontving onder andere Malala Yousafzai uit handen van popband Bløf de Freedom from Fear Award.
Wij hadden de eer om dit jaar de volledige techniek te mogen verzorgen. Voor de live-registratie, zowel voor de beeldschermen in de zaal als ook op televisie via Omroep Zeeland werd gebruik gemaakt van een regiewagen met 5 camera's en technische ondersteuning via Houben Souren. De beelden zijn daarnaast ook gebruikt door de NOS voor de bijdragen in de diverse Journaals.

24 september 2013

Full HD Plasma's

Om aan de steeds grotere vraag van plasmaschermen bij liveweergave te voldoen, hebben wij 6 50" fullHD en sinds kort ook 2 65'' fullHD plasma's gekocht. Uw beelden komen dan nog beter tot zijn recht.

3 juni 2013

Inespo

In opdracht van de Provincie Zeeland verzorgen wij de techniek voor de opening van Inespo, de internationale duurzaamheidsolympiade, die jaarlijks in Nederland gehouden wordt. Daarnaast verzorgen wij het draadloos internet voor dit event in het Abdijcomplex.

1 juli 2010

Kamermuziek Festival Middelburg 2010

Voor het kamermuziekfestival Middelburg hebben wij podium, licht en geluid voorzien. Lees de recensie in de PZC, waarbij het bijzondere licht ook een vermelding krijgt.


17 december 2010

Kerst aan de Eem

Voor Kerst aan de Eem hebben wij in de Flint in Amersfoort het geluid voorzien. Tijdens de twee uitvoeringen hebben wij gezorgd dat koor en band in balans klonken.

12 februari 2014

Live Surgery Victoriakliniek

Voor de Victoriakliniek in Zierikzee hebben wij een live Surgery verzorgd. In het restaurant zaten artsen en fysiotherapeuten live op 2 plasma's fullHD een operatie te volgen. 

Zij konden onder meer vragen stellen aan de chirurg. Spannend voor ons.

Al het materiaal wat de OK in ging, moest gekeurd worden. Alle verbindingen van en naar de OK moesten draadloos zijn. Wij konden schakelen tussen een scopecamera een closecamera en een totaalcamera. Het was een geslaagd evenement met een enthousiaste klant en bezoekers. 

Daar doen we het voor! 
1 oktober 2012

Multicamera

voor Rieks Soepenberg leveren wij de bemanning en materiaal voor de opnamen van Beleggen International, het nieuwe praatprogramma op Fonds.nl dat de wereld van het grote en kleine geld begrijpelijk, inzichtelijk èn leuk maakt.


22 september 2010

Nationale Zeeuwse Oesterpartij

In opdracht van de Provincie Zeeland verzorgden wij de techniek voor de Nationale Zeeuwse Oesterpartij.

Sinds kort hebben wij 12 kasten Lr 14 van Alcons met een openingshoek van 120º in ons bezit.

In deze akoestiche moeilijke omgeving een optimaal systeem.

Wij konden dan ook een uitstekende spraakverstaanbaarheid garanderen.30 september 2012

Nationale huldiging astronaut André Kuipers

Op donderdag 30 augustus is astronaut André Kuipers officieel gehuldigd. De Marinierskapel zorgde voor de muzikale omlijsting. In opdracht van Lex van Diepen mochten wij licht, geluid en beeld leveren. Een behoorlijke klus, 60 kanalen op het front. Wij verzorgden de doorschakeling van het geluid naar de NOS en radio. en wij verzorgden de beelddoorschakeling van films van de ESA naar de NOS, waarbij wij van de NOS weer de livebeelden kregen voor de vidiwalls.7 januari 2011

Nieuwjaarsbijeenkomst Provincie

Voor de Provincie Zeeland hebben wij geluid video en licht verzorgd voor de Nieuwjaarsbijeenkomst  in de Grote kerk te MIddelburg,


8 januari 2011

Registratie begrafenis

Deze dag hebben wij de registratie verzorgd van een begrafenis. Het wordt enorm gewaardeerd als de begrafenis mooi op DVD is vastgelegd. Het grote voordeel is, dat wij in  eigen studio de audio kunnen nabewerken.

24 augustus 2013

Sail Vlissingen 2013

in opdracht van de organisatie hebben we alle locaties mogen faciliteren m.b.t. licht geluid, beeld, stroom en podia. st Jacobskerk concert Marinierskapel. foto Els Swart.Saddlespan t.b.v. de Marinierskapel.

8 februari 2011

TV-commercial

in coproductie met Bert van Leerdam nemen we een TV-commercial op voor de Kromme Spaak. Deze TV-commercial zal iedere dag te zien zijn op Omroep Zeeland RTV van 1 maart tot 31 oktober.

30 oktober 2011

Trussing Contacta 2011

Voor het Walcheren paviljoen op de Contacta hebben wij de standbouw mogen leveren.

4 juni 2011

Vestrock

Voor Vestrock hebben we ons vermogen aangepast naar 74 kW versterkervermogen. 14 sub's dubbel 18" en 10 sub's 15".  3 stack's met Alcons lr 16 + lr 14 was voldoende voor 3500 man publiek. Het geluid was vet! Hele goede reakties kwamen ons ten deel.

foto: Ellen Van Hoyweghen.
4 juni 2013

Vestrock 2013

Vestrock 2013 zit er weer op. Wij mochten de techniek voor het vierde achtereenvolgende jaar verzorgen, tot volle tevredenheid van de organisatoren.10 september 2011

Week van de Aandacht

Voor de Week van de aandacht hebben wij een promotiefilm gemaakt m.b.v. een greenkey. (Ewout, onze AV stagiair)

10 december 2010

Winterdansgala st. Annaland

Tijdens een tweedaags winterfestival traden in de Welleveate diverse koren op samen met Axelerando. De sportzaal hadden wij omgetoverd tot een sprookjesbos.

14 januari 2015

Zeeland Suite 2014

Zeeland Suite, ooit een project van componist en pianist Leo Cuypers. Hij had een muziekstuk geschreven dat innovatief was op een aantal punten: de suite was een en al avantgarde jazz, het Zeeuwse landschap vormde een wezenlijk onderdeel van de muziek. Willem Kniknie, huidig directeur van Muziekpodium Zeeland benaderde pianist en componist Jeroen van Vliet (de kersverse winnaar van de Buma Boy Edgarprijs) om de Zeeland Suite te herzien. Wij mochten de film maken. De VPRO was zo enthousiast over ons resultaat dat zij deze film aangekocht hebben.
Het resultaat, de film Zeeland Suite 2014 was zondag 11 januari uitgezonden door VPRO Vrije Geluiden. 129000 mensen hebben deze film bekeken. 

 

6 december 2012

Zeeuwland

In opdracht van LifeDesign hebben wij een film mogen maken voor Zeeuwland.

1 juli 2009

Zeeuws Orkest Wilhelminapolder

Voor de KMWP in de Wilhelminapolder trad het Zeeuws Orkest op. Hiervoor hebben wij Alcons LR 14 ingezet met een openingshoek van maar liefst 120 graden. Uitstekende reacties.(foto: Anton Dingemanse )24 januari 2013

fototentoonstelling Solutions by NOOR

TjoonkGVL is sponsor van de fototentoonstelling Solutions by Noor georganiseerd door Switch. Deze expositie toont het werk van 8 gerenommeerde fotografen van fotobureau NOOR, waaronder diverse World Press Photo winnaars. Toont oplossingen voor klimaatverandering, focust op humanitaire verhalen.

Laat zien hoe mensen in de wereld proberen zich aan te passen aan temperatuurstijgingen en pogen een meer duurzaam bestaan op te bouwen. De opening is op woensdagavond 13 maart in de Grote Kerk Goes door wethouder de Bat. Daarna te zien t/m 1 april 2013 voor publiek. 

agenda

7 januari 2011

Nieuwjaarsreceptie Provincie

Voor de Provincie verzorgden wij dit jaar de Nieuwjaarsreceptie in de Nieuwe Kerk te Middelburg.

07|01|2011
23 april 2011

Eddy Christiani Award

Wij mogen de techniek weer verzorgen voor de legendarische Eddy Christiani Award.

23|04|2011
5 mei 2011

Bevrijdingsfestival Zeeland

Ook dit jaar verzorgen wij weer de techniek voor het Bevrijdingsfestival Zeeland.05|05|2011
4 juni 2011

Vestrock

ook dit jaar mogen wij weer de complete techniek verzorgen voor dit festival.

04|06|2011
21 mei 2011

Borstrock

21|05|2011
28 mei 2011

Bassrules

28|05|2011
2 juni 2011

Graauwrock

02|06|2011
26 juni 2011

Giro Picnic Zonnemaire

26|06|2011
17 juni 2011

ScheldeJazz Terneuzen

17|06|2011
19 juni 2011

ScheldeJazz Terneuzen

19|06|2011
20 augustus 2011

festival van Zeeuws Vlaanderen

bekijk het programma

20|08|2011
23 augustus 2011

Nazomerfestival

dit jaar verzorgen wij de geluidstechniek voor 3 producties. Kijk hier voor meer info.

23|08|2011
26 augustus 2011

Vlissingen Maritiem

kijk hier voor meer info.

26|08|2011
27 augustus 2011

Vlissingen Maritiem

27|08|2011
23 september 2012

Autumna

zie de website.

23|09|2012
22 september 2012

Dag van de Visserij

22|09|2012
5 oktober 2012

Festival van Zeeuws Vlaanderen

BIJZONDER OPENINGSCONCERT
’WDR Rundfunk Orchester Koln’  
Dit veelzijdige orkest o.l.v. onze 'artist in residence' Conrad van Alphen komt met een uniek concert in de sfeer van Broadway musicals met werken van twee iconen uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis George Gershwin (Porgy & Bess) en Leonard Bernstein (West Side Story)

05|10|2012
13 oktober 2012

De Eddy Christiani Award!

George Kooymans, één van de grootste Nederlandse rocksterren van de afgelopen 50 jaar, komt  naar Vlissingen om in het Arsenaaltheater de Eddy Christiani Award persoonlijk in ontvangst te nemen.

13|10|2012
20 oktober 2012

JP & The Seegersessionband 's Crisis Cure Tour

Voor de tour van JP& the Seegersessionband verzorgt Jeroen en Paco geluid video en licht. Jeroen gebruikt hiervoor de Digedesign Venue profile waarmee hij ook de videobestanden instart.20|10|2012
12 december 2012

bibliotheek2daagse

In het Abdijcomplex verzorgen wij beeld geluid licht voor de bibliotheek2daagse.Paree verzorgd hierbij de infrastructuur m.b.t. internet.

12|12|2012
6 april 2013

Techniek Podium Z

Podium Z is een organisatie die zich bezig houdt met podium kans voor beginnende bandjes. Wij verzorgen hierbij de licht en geluidstechniek. 

06|04|2013
17 maart 2013

Kunstbende voorronde Zeeland

Tijdens de Kunstbende voorronde van Zeeland verzorgen wij de licht en geluidstechniek. Deze middag vindt plaats in het Arsenaaltheater en de Carrousel te Vlissingen. 

17|03|2013
1 juni 2013

Techniek Vestrock & Vestrock Junior

Dit jaar mogen wij weer de techniek leveren op alle podia's tijdens Vestrock!
01|06|2013
4 juli 2013

Onderstroom Festival 2013

Tijdens Onderstroom festival 2013 op het Bellamypark te Vlissingen verzorgen wij op diverse podia's ook dit jaar weer de techniek. 


Foto: Marc Machielse

04|07|2013
8 juni 2013

Gospelkoor Glorify
In mei 2013 bestaat Glorify alweer 20 jaar. Dit wordt gevierd met 2 verrassende concerten:

8 juni in de Ontmoetingskerk, Kornetstraat 4 in Goes (Voor de navigatie Pykeswegje 4, Goes invoeren. Het is tegenover ziekenhuis ADRZ.)


Zandkunstenaar Gert van der Vijver zal het publiek bij deze optredens

verrassen met prachtige zandschilderingen!

08|06|2013
15 juni 2013

Glorify

15 juni in de Ontmoetingskerk, Oosterscheldestraat 1 in Middelburg. Wij verzorgen de geluidstechniek en de beeld en geluidsregistratie.

15|06|2013
10 augustus 2013

Zomer editie Centree Zierikzee

10 & 11 augustus verzorgen wij de techniek bij het muziek festival Centree in Zierikzee! 
10|08|2013
24 augustus 2013

Techniek bij Sail De Ruyter

Van donderdag 22 t/m zondag 25 augustus 2013 is het weer zover. Sail de Ruyter. Wij verzorgen het geluid en licht op alle podia in opdracht van Sail de Ruyter.


24|08|2013
28 september 2016

Nationale Zeeuwse Oesterpartij

28|09|2016